CONNECT, INSPIREER EN DEEL!

Welkom in dé community voor docenten godsdienst en levensbeschouwing met Perspectief! Connect hier met andere vakdocenten. Laat je inspireren en inspireer anderen door jouw ervaringen, les ideeën en materialen te delen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Perspectief en het vakgebied.

Meld je aan om deel uit te maken van onze online community en profiteer van alle voordelen die dit netwerk je biedt.

Veel inspiratie toegewenst!

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar redactie.ptf@oasemedia.nl 

Forum. Jij kunt een inspiratiebron zijn voor anderen docenten in ons netwerk. Deel je ervaringen, tips, vragen en antwoorden met ons. Op het forum kun je terecht voor discussie, gesprek en uitwisseling van lesideeën.

Kennisbank. Toetsen, opdrachten en lesmaterialen uitwisselen. Via onze kennisbank kun je op een veilige manier materialen uploaden en downloaden. Ga naar de kennisbank om te zien hoe je hiervan gebruik kunt maken.*

Perspectief. Download de handleidingen, toetsen en projecten van Perspectief. Bekijk ook de online leerlingenopdrachten.*

Media. Wekelijks een nieuw inspirerend filmpje. Voor jezelf, om met collega’s te delen of voor tijdens de les. 

Kijken in de klas... Hoe pakken andere docenten het aan? Wat zijn hun succeservaringen en leermomenten? Waarom  doen anderen dit werk en hebben zij gekozen voor Perspectief? 

Deze vragen komen aan bod in de tweewekelijkse rubrieken Met perspectief en In de klas... Je kunt ook zelf een blog schrijven waarin je jouw ervaringen en leermomenten met anderen deelt.

Actueel Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Perspectief. Vanuit de redactie houden wij je op up to date over nieuw en aanvullend materiaal, het digibord en andere ontwikkelingen in het vakgebied en de methode.

Agenda Studiemiddagen, bijscholing of gewoon een activiteit om even te ontsnappen aan het hectische schoolleven. Bekijk hier de agenda en vul zelf de agenda aan.

* Elke docent godsdienst en levensbeschouwing is welkom in onze community. Maar alleen docenten die werken met Perspectief kunnen gebruik maken van extra mogelijkheden, zoals de kennisbank en perspectief-online